Som finalistes en programació amb Scratch!

Aquest curs, els alumnes de 2n d’ESO han participat en un projecte molt interessant a l’assignatura transversal de matemàtiques i tecnologia.

L’alumnat ha posat en marxa les seves neurones per tal de fer diferents jocs per conscienciar a la població de la necessitat de tenir cura de la natura, aprendre a fer un reciclatge correcte, mantenir nets els nostres mars i oceans, i moltes altres idees ecològiques i de responsabilitat cívica.

mSchools han estat els organitzadors d’aquest concurs on han participat centenars de centres de primària i secundària de tota Catalunya.

Si voleu veure els jocs que han inventat tots els participants al concurs que han arribat a la final, aquí us deixem l’enllaç on podreu gaudir d’una estona molt entretinguda.

Aprofitem aquesta entrada per felicitar als cinc alumnes d’aquesta promoció que han arribat a la final del concurs: Aneudis Medina, Gabriel Mormontoy, Biel Trullols, Christofer Curbata i Mohamed Harrak. I al seu professor, David Gimeno, que els ha acompanyat durant tot el procés d’aprenentatge.

Gabriel, Biel, Aneudis, Christofer, David i Mohamed

Aquests cinc nois han tingut la sort d’anar al Campus de LaSalle, per participar de forma presencial en la resolució de tot un conjunt de reptes, on han posat a prova les seves habilitats en la programació amb el programari Scrach.

Aquí els podeu veure concentrats en les tasques que havien de fer.

Els seus companys de 2n d’ESO, no van deixar d’animar-los des de classe, tot i la gran calor que van patir el dia de la gran final.

Tot i que no van guanyar, els felicitem de tot cor, i esperem que aquesta gran experiència no la oblidin mai, i que formi part dels bons records de la seva etapa en l’ESO.

Aquí teniu tot un conjunt de fotografies on podeu veure com va ser aquest gran dia pels cinc joves i el procés de preparació abans de la gran final.

Desitgem a tot l’alumnat que el proper curs participin amb el mateix entusiasme en tots els projectes que emprenguin, sense defallir i amb il·lusió.

Enhorabona a tots els alumnes de 2n d’ESO!

Amb aquesta entrada ens acomiadem fins el proper curs!

Si esteu avorrits, sempre podeu rellegir les entrades que s’han fet al blog durant aquest curs.

Que gaudiu d’un bon estiu!

Departament científic i tecnològic de l’Escola Montessori.